Infotrafic ora 18:30

Infotrafic ora 18:30

Ora: 18:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 18:05, în judeţul Neamţ, traficul rutier a fost reluat pe DN15D Piatra Neamţ – Roman, în zona localităţii Bălăneşti.
Circulaţia a fost oprită din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.La această oră (18:30), traficul rutier este intens pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti.
Întrucât la intrarea în Bucureşti s-au format coloane de autovehicule, le recomandăm conducătorilor auto care le încheie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.În judeţul Sibiu, pe DN 1-7, la ieşirea din Sibiu către Veştem, lucrările s-au încheiat.
Pe DN7 mai există un tronson pe care încă se asfaltează, între Tălmaciu şi Lazaret.
Urmează ca şi aici lucrările să se finalizeze.Pe DN1, pe Valea Prahovei, nu au apărut, până în acest moment, probleme de trafic.
Însă, este de aşteptat ca circulaţia să se intensifice în zilele următoare.
În cazul în care se vor forma coloane de autovehicule pe raza staţiunilor montane prahovene, reamintim că, pe relaţia Ploieşti – Braşov, se poate circula pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.
De asemenea, pentru a ajunge în zona Bran – Moieciu, pot fi folosite următoarele rute:

– A1 Bucureşti – Piteşti – DN73 Piteşti – Râşnov;

– DN7 Bucureşti – Bâldana – DN71 Bâldana – Târgovişte – DN72A Târgovişte – Stoeneşti – DN73 Valea Mare-Pravăţ – Râşnov.

Rutele respective pot fi utilizate (în sens invers) şi la întoarcerea din minivacanţă.Începând de astăzi, de la ora 15:00, până în data de 6 iunie, ora 6:00, se ridică restricţia din zona lucrărilor de la viaductul Cârlugu Mic, situat pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, între localităţile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi.
Aşadar, în aceste zile se va circula pe ambele benzi ale viaductului.În data de 2 iunie 2017, între orele 14:00 şi 15:00, circulaţia rutieră pe Podul Calafat – Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de reparaţie şi întreţinere.DN67C-Transalpina a fost redeschis în totalitate.
Pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Obârşia Lotrului (km 59+800, judeţul Vâlcea), accesul este permis doar în intervalul orar 7:00-20:00, însă numai pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 30 km/h.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *