Infotrafic ora 18:30

Infotrafic ora 18:30

Ora: 18:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (18:30), în judeţul Neamţ, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă.
Pe DN2 şi pe DN15D vizibilitatea scade sub 50 de metri.
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la acest fenomen pentru judeţele Neamţ, Bacău şi Harghita (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).
Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate, să folosească luminile specifice şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.
În judeţul Argeş, după ora 22:00, când circulţia va scădea în intensitate, pe DN7, din zona Valea Ursului (Bascov), vor porni două utilaje agabaritice către judeţul Vâlcea.
Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor care însoţesc acest transport.
Din cauza unor lucrări de consolidare a unui versant, circulaţia rutieră pe DN10 Buzău – Brașov se întrerupe zilnic, până în data de 23 decembrie 2014, în intervalele orare 13:00-14:00 și 15:00-16:00, la kilometrul 81, în zona localității buzoiene Siriu.
Se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.
Restricţii similare (exceptând intervalele orare de întrerupere a circulaţiei) sunt şi pe viaductul Stânca Teherău (tot pe DN10), din cauza degradării grinzilor.
Rute ocolitoare:
• DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele;
• DN10, km 47+100, DJ102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

* *
*

Traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 201 Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani, din cauza semiremorcii unui autotren care s-a răsturnat pe calea ferată, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea spre Drăgăşani.
Nu au fost victime.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *