Infotrafic ora 18:30; CIRCULAŢIE ÎN CONDIŢII DE PLOAIE

Infotrafic ora 18:30; CIRCULAŢIE ÎN CONDIŢII DE PLOAIE

Ora: 18:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:30), în judeţul Giurgiu, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN6 Alexandria – Bucureşti, la ieşirea din localitatea Naipu către Ghimpaţi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.
Unul dintre acestea a pătruns pe sensul opus, într-o curbă.
Plouă în continuare în zona respectivă, iar carosabilul este umed.
Circulaţia încă este intensă pe sensul de mers către Bucureşti.
Autovehiculele rulează cu viteză redusă pe tronsonul Stâlpu – Mihăileşti.În mai multe zone ale ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ploaie (inclusiv pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti).
Pe DN1, între Ploieşti şi Băneşti, plouă torenţial.
Există risc de acvaplanare!Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la instabilitate atmosferică, valabilă pentru perioada 7 mai, ora 16:00 – 9 mai, ora 23:00 (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari).
De asemenea, meteorologii au emis şi atenţionări nowcasting pentru mai multe judeţe (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting).Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să folosească luminile de întâlnire, pentru a fi mai vizibili în trafic.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *