Infotrafic ora 19:00

Infotrafic ora 19:00

Ora: 19:00

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 a fost reluat traficul rutier pe tronsonul Drajna – Feteşti, în ambele sensuri.
Autovehiculele se deplasează în coloană, însoţite de echipaje de poliţie rutieră.
Aşadar, Autostrada Soarelui a fost redeschisăpe toate tronsoanele.

În judeţul Tulcea, încă este închis DN22A Nicolae Bălcescu – Nalbant.Pe DN24D, în judeţul Galaţi, pe segmentul limita cu judeţul Vaslui – intersecţie cu DN26, se circulă cu restricţie de 7,5 tone.
La fel şi pe DN22 Isaccea – Somova, în judeţul TulceaDin cauza căderilor de pietre de pe versanți, rămâne închis DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti şi A3 Bucureşti – Ploieşti se semnalează ceaţă.
Pe alocuri, vizibilitatea scade sub 50 de metri.
Fenomenul este întâlnit şi pe DN54 Caracal – Corabia, în judeţul Olt.
Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă (luminile de ceaţă trebuie utilizate doar dacă vizibilitatea scade semnificativ).***

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cu cod galben, referitoare la vreme deosebit de rece, valabilă în intervalul 19 ianuarie, ora 18:00 – 21 ianuarie, ora 10:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *