Infotrafic ora 19.15

Infotrafic ora 19.15

Ora: 19.15

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere.
În judeţele Satu Mare, Cluj, Sibiu, Timiş, Argeş şi Vâlcea se semnalează precipitaţii sub formă de ploaie, aşadar traficul rutier se desfăşoară în condiţii de carosabil ud.
Judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad se află sub atenţionare nowcasting cu cod portocaliu, referitoare la intensificări ale vântului care la rafală vor depăşi, pe arii restrânse, 90-95 km/h, iar la munte – 110 km/h (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).
Vântul puternic poate influenţa mersul autovehiculelor, fiind foarte posibile schimbările bruşte de traiectorie, mai ales la trecerea pe lângă autovehicule de dimensiuni mari sau la ieşirea din localităţi şi zone împădurite.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *