Infotrafic ora 19:30

Infotrafic ora 19:30

Ora: 19:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (19:30) nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice nefavorabile.Pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, între kilometrii 235 şi 270, ninge abundent şi din această cauză vizibilitatea este, pe alocuri, sub 100 de metri.
Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi împrăştiere a materialului antiderapant.
Precipitaţii sub formă de ninsoare se semnalează şi în judeţele Neamţ şi Sibiu, însă, până la această oră, nu au fost semnalate probleme în trafic din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor de autovehiculesă circule prudent, cu viteză redusă, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă.
De asemenea, este necesar să-şi asigure o bună vizibilitate din autovehicul, prin curăţarea parbrizului, lunetei şi geamurilor laterale, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.

Pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, anvelopele de iarnă sun obligatorii!***

În judeţul Caraș-Severin, DN57Cozla – Șvinița este, în continuare, închis din cauza căderilor de pietre de pe versanți.
Se circulă pe următoarea rută ocolitoare:

Moldova Nouă – Oraviţa – Anina – Bozovici – Iablaniţa – Plugova.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *