Infotrafic ora 19:30

Infotrafic ora 19:30

Ora: 19:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (19:30), traficul rutier pe DN1 Braşov – Ploieşti este moderat.
Nici pe autostrada A1 Piteşti – Bucureşti nu sunt semnalate probleme deosebite de fluenţă, iar pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, traficul rutier este redus.Până în acest moment nu au fost semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.
De asemenea, este necesar să ţină cont de faptul că în zonele în care temperaturile sunt ceva mai ridicate pe timpul zilei, zăpada de pe marginea drumurilor începe să se topească, iar când temperaturile scad, mai ales pe timpul nopţii, se pot forma pelicule de gheaţă.
Aşadar, atenţie la viteza cu care se circulă!

***

În judeţul Caraș-Severin, DN57Cozla – Șvinița este închis din cauza căderilor de pietre de pe versanți.
Poate fi folosită următoarea rută ocolitoare: DN57 Moldova Nouă – Oraviţa, DN57B Oraviţa – Anina – Bozovici – Iablaniţa.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *