Infotrafic ora 19:45

Infotrafic ora 19:45

Ora: 19:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:45, în judeţul Bihor, traficul rutier a fost reluat alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN79 Oradea – Salonta, la kilometrul 97+500 de metri, în localitatea Gepiu.
Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion.Pe DN1, în judeţele Braşov şi Predeal, se circulă în coloană, în condiţii de aglomeraţie, între Timişu de Sus şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti.
În sens invers, numărul de autovehicule a mai scăzut, cel mai aglomerat fiind în staţiunea Buşteni.
De altfel, autovehiculele rulează cu viteză adaptată, mai mică decât în mod normal, pe întreg tronsonul Sinaia – Timişu de Jos.
A nins, iar pe partea carosabilă există un strat subţire de zăpadă (mai ales în zona acostamentelor şi pe axa drumului).
Se acţionează cu utilajele de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.Se circulă îngreunat şi pe DN73A Predeal – Pârâul Rece, în ambele sensuri, tot din cauza aglomeraţiei.Pe DN1A Săcele – Cheia a nins viscolit, iar stratul de zăpadă (în amestec cu material antiderapant) măsoară aproximativ un centimetru.
Se acţionează cu utilaje de deszăpezire.În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, există în zona înaltă un strat subţire de zăpadă frământată (în amestec cu material antiderapant).Având în vedere atenționarea cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ninsoare şi la vânt puternic emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă până mâine la ora 10:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=927), le recomandăm conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare şi să utilizeze cu precădere frâna de motor pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos.
Atenţionăm, de asemenea, că pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei anvelopele de iarnă sunt obligatorii.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *