Infotrafic ora 20:00

Infotrafic ora 20:00

Ora: 20:00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Galaţi a fost deschis DN24D Tulucești – Vârlezi, însă cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Nu mai sunt drumuri naţionale închise din cauza vremii nefavorabile, dar pe câteva tronsoane încă sunt impuse restricţii de tonaj.
Astfel, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată pe DN22 Smârdan – Tulcea, DN22D Măcin – Horia, DN22E Garvăn – I.C.Brătianu şi DN22F Izvoarele – Nalbant, în judeţul Tulcea, iar pe DN11A Podu Turcului – Bârlad şi pe DN24A Huşi – Murgeni (judeţul Vaslui) există restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

La această oră (13:15), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa vântul bate cu putere, spulberând zăpada de pe câmp pe partea carosabilă, formând suluri, mai ales pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 65 şi 105.
Se acţionează cu utilaje de deszăpezire.
Este necesar să se mărească distanţa între autovehicule şi să se ruleze cu viteză redusă, porţiunile de carosabil uscat alternând cu altele acoperite cu zăpadă.
Sunt obligatorii anvelopele de iarnă.
Întrucât acest fenomen se semnalează şi pe alte drumuri naţionale din sud-estul ţării, le recomandăm conducătorilor auto să-şi doteze autovehiculele cu lanţuri antiderapante şi lopată.

Pe toate drumurile naţionale circulaţia a scăzut în intensitate.

Mare atenţie! În unele zone porţiunile de carosabil uscat pot alterna cu altele acoperite cu gheaţă sau zăpadă!

* *

*

Conform prevederilor H.G.
nr.
1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi restricţionată în data de 31 decembrie 2014, în intervalul orar 16:00-22:00, iar în zilele de 1 şi 2 ianuarie 2015, în intervalul orar 6:00-22:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Murfatlar în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem şi pe DN39 Agigea – Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *