Infotrafic ora 20:15

Infotrafic ora 20:15

Ora: 20:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (20:15), pe DN1, pe Valea Prahovei, de la intarea în Sinaia până în Buşteni, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie.

Tot din cauza numărului mare de autovehicule se circulă îngreunat şi pe DN7, în judeţul Argeş, de la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, până în zona Valea Ursului.
Aici, mulţi conducători auto încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu calea ferată.

De asemenea, pentru că DN7 nu poate prelua în condiţii optime traficul de pe autostradă (în zona Bascov DN7 este alcătuit din două benzi), au început să se formeze coloane de autovehicule şi la ieşirea de pe A1.
Îi sfătuim pe cei care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentrua-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Pe DN Centura Bucureşti, traficul rutier, în special de mărfuri, este foarte intens, mai ales pe tronsoanele Voluntari – Berceni şi A1 – Bragadiru.

Începând din această noapte, în cursul zilei de sâmbătă, dar şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, numeroşi români stabiliţi în străinătate vor părăsi ţara, la finalul vacanţei, prin punctele de trecere a frontierei cu Ungaria.
Circulaţia este deja intensă pe DN7 Ilia – Arad, dar şi pe tronsonul Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem.

Pentru a nu se produce accidente, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *