Infotrafic ora 20:15

Infotrafic ora 20:15

Ora: 20:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:55, în judeţul Maramureş, traficul rutier a fost reluat pe DN19 Remeţi – Negreşti-Oaş, în zona Piatra, după ce autotrenul care derapase a fost tractat de un utilaj de deszăpezire.

Totuşi, în perioada imediat următoare, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone vor circula pe o bandă, alternativ, până când încă cinci autotrenuri care înaintează în rampă, cu dificultate, vor fi remorcate de utilaje de deszăpezire.
Pentru ca această activitate să se desfăşoare în siguranţă, dar şi pentru ca utilajele de deszăpezire să intervină eficient, pe sectorul Săpânţa – Huta-Certeze a fost instituită restricţie temporară de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, până în jurul orei 20:30.

***Potrivit Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, au fost suspendate manevrele în portul Midia, din cauza vântului puternic (pentru judeţele Constanţa şi Tulcea este în vigoare, până la ora 23:00, o atenţionare nowcasting referitoare la intensificări ale vântului – http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *