Infotrafic ora 20:30

Infotrafic ora 20:30

Ora: 20:30

Infotrafic informează că la această oră (20:30), se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile naţionale care străbat Carpaţii Orientali, stratul de zăpadă, în amestec cu material antiderapant, măsurând, pe alocuri, între unu şi trei centimetri.

Atenţie pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti! Plouă torenţial, iar la kilometrul 56 s-a acumulat apă pe benzile numărul 2, în ambele sensuri, existând risc de acvaplanare.
Preventiv, în zonă acţionează un echipaj de poliţie, care adreseasă conducătorilor auto semnale de reducere a vitezei.

În judeţul Olt, se circulă îngreunat pe DN54, pe porţiunea kilometrică 3+150-3+180 de metri, la ieşirea din Caracal către Corabia, din cauza apei acumulate pe carosabil în urma ploii, aceasta măsurând între 3 şi 10 centimetri.
Pe acelaşi drum naţional, în zona kilometrului 12+400, în apropiere de Vlădila, apa măsoară circa 5 centimetri.
De asemenea, pe DN64, la kilometrul 2, la ieşirea din Caracal către Dobrosloveni, apa acumulată pe carosabil măsoară aproximativ 2 centimetri pe una dintre benzile de circulaţie, pe o distanţă de 50 de metri.

În judeţul Constanţa, inclusiv pe autostrăzile A2 şi A4, se circulă în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind de aproximativ 100-150 de metri.

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, burniţă, lapoviţă şi ninsoare, valabilă până mâine la ora 10:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată şi să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă.
De asemenea, trebuie ţinut cont de faptul că ploaia îndepărtează materialul antiderapant, existând risc de formare a poleiului.

* **

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, din cauza ceţii dense sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.

De asemenea, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Craiova informează că secţia de cale ferată 909 Roşiorii de Vede – Alexandria fost închisă pe raza comunei teleormănene Plosca.
Pentru a se reduce riscul de inundare a unei zone locuite, au fost create breşe în terasamentul căii ferate.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *