Infotrafic ora 20:30

Infotrafic ora 20:30

Ora: 20.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:30), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile.

Precizăm că, în judeţul Vrancea, pe DN2M Focşani – Odobeşti – Andreaşu carosabilul este ud iar pe anumite tronsoane sunt condiţii de formare a poleiului.
Se acţionează şi se împtrăştie material antiderapant.

În judeţul Cluj, ceaţa a redus vizibilitatea sub 100 de metri şi parţial sub 50 de metri pe DN1E60 Turda – Cluj.
Sfătuim şoferii să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să o facă numai după o temeinică asigurare.Mare atenţie! Zăpada de pe marginea drumurilor a început să se topească, temperaturile fiind mai ridicate pe timpul zilei, apa s-a scurs pe carosabil, iar noaptea se pot forma pelicule de gheaţă sau de polei!

Având în vedere că până astăzi, la ora 23:00, este în vigoare o atenţionare cu cod galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ceaţă care determină reducerea vizibilitaţii(http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92) recomandăm o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *