Infotrafic ora 20.30

Infotrafic ora 20.30

Ora: 20.30

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Romăne informează că la această oră (20.30), în judeţul Olt, pe DN54 Deveselu-Vlădila, la kilometrul 12, traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza apei care s-a acumulat pe suprafaţa carosabilă, urmare a topirii zăpezii.
Aceasta măsoară aproximativ 5-6 centimetri.
Zona este semnalizată corespunzător.În judeţul Caraş-Severin, pe DN57, în apropierea localităţii Liubcova, traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza apei care a ieşit de pe drumul agricol şi a inundat suprafaţa carosabilă (urmare a precipitaţiilor abundente sub formă de ploaie care au căzut în ultimul timp), măsurând 5 cm.
Zona este semnalizată corespunzător.În judeţul Hunedoara, pe DN7A Petroşani – Obârşia Lotrului, între kilometrii 86+601 de metri şi 105+120 de metri, circulaţia rutieră este închisă din cauza unor copaci căzuţi pe partea carosabilă, în zona localităţii Petrila, şi a viscolului, până la data de 11.01.2015, ora 12.00.În judeţele Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Hunedoara se semnalează precipitaţii sub formă de ploaie, care variază ca intensitate.
În judeţul Cluj, pe autostrada A3 Transilvania, între kilometrii 17 şi 22, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii care a redus vizibilitatea sub 100 de metri.
Acelaşi fenomen se semnalează şi în judeţul Hunedoara, unde pe autostrada A1 Deva – Simeria, între kilometrii 393 şi 396, ceaţa a redus vizibilitatea sub 150 de metri.

* *

*Conducătorii auto sunt sfătuiţi să pornească la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător sezonului rece, iar în timpul deplasării, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condițiile meteo-rutiere şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă.

* *

*Astăzi, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un mesaj de atenţionare cu cod galben, valabil în intervalul 11 ianuarie 2015, ora 16:00 – 12 ianuarie 2015, ora 12:00, potrivit căruia în toate zonele montane va ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze care vor depăşi 80-90 km/h, viscolind şi troienind zăpada.
În restul teritoriului, vântul va sufla cu 45-55 km/h, iar în Oltenia va atinge şi 60-70 km/h.
Se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare în regiunile intracarpatice şi în nordul Moldovei, iar în sud şi sud-est, ploaie.
Vor fi condiţii de polei (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *