Infotrafic ora 21:15

Infotrafic ora 21:15

Ora: 21:15

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată, în condiții de iarnă, pe DN23B Măicănești – Ciorăști, în judeţul Vrancea.
Pe drumurile naţionale din judeţul Tulcea (DN22, DN22D, DN22E, DN22F, DN22A) şi pe DN24B Huşi – Albiţa se circulă cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Pe DN2F Ivăneşti (judeţul Vaslui) – limita cu judeţul Bacău se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Rămân închise, în urma ninsorii abundente și a viscolului, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

În judeţul Prahova, pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier a început să scadă în intensitate.
Încă sunt coloane de autovehicule de la intarea în Sinaia până în Buşteni, dar fluenţa circulaţiei este din ce în ce mai bună.
În zona Puchenii Mari şi între Ploieşti şi Băneşti s-a format ceaţă, vizibilitatea fiind sub 100 de metri.

Pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti ceaţa reduce vizibilitatea la aproximativ 20 de metri pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 14 şi 31 şi sub 100 de metri între kilometrii 31 şi 68.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti s-a lăsat ceaţă între kilometrii 11 şi 36.

În judeţul Ilfov, pe DN1 şi pe DN2, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

Mare atenţie! În unele zone porţiunile de carosabil uscat pot alterna cu altele acoperite cu gheaţă sau zăpadă!

Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, mai ales că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare, valabilă în intervalul 30 decembrie 2014, ora 20:00 – 2 ianuarie 2015, ora 10:00, referitoare la vreme deosebit de rece.
De asemenea, la noapte şi în cursul zilei de mâine vântul va avea intensificări temporare în sudul Moldovei, jumătatea estică a Munteniei şi în Dobrogea, spulberând zăpada deja depusă (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *