Infotrafic ora 21:30

Infotrafic ora 21:30

Ora: 21:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (21:30), ninge slab în unele zone ale ţării, dar nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile.

În judeţul Dâmboviţa, în judeţul Mureş (în zona Sovata), în nordul judeţulul Ilfov şi în zonele joase din judeţul Prahova traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă.
Pe DN1 Baloteşti – Câmpina şi pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 100 de metri.

A nins pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe raza judeţului Călăraşi.
Un strat subţire de zăpadă există, pe alocuri, pe banda de urgenţă.
Le recomadăm conducătorilor auto să ţină cont de prezenţa utilajelor de deszăpezire pe autostradă, întrucât acestea circulă cu viteză redusă (aproximativ 40 km/h).

Mare atenţie! Zăpada de pe marginea drumurilor a început să se topească, temperaturile fiind mai ridicate pe timpul zilei, apa s-a scurs pe carosabil, iar noaptea se pot forma pelicule de gheaţă!

Având în vedere că până mâine, la ora 6:00, este în vigoare o atenţionare cu cod galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la intensificări ale vântului, ninsori viscolite şi polei (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92),îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum, chiar pe distanţe scurte, dacă nu au autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *