Infotrafic ora 5:45

Infotrafic ora 5:45

Ora: 5:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (5:45), din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:- DN26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;- DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Tuluceşti) şi limita cu judeţul Vaslui;- DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;- DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;

– DN11A Podu Turcului – Bârlad, în judeţul Vaslui.
Probleme pe acest drum sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe 28A Târgu Frumos – Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.Atenţie! Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe tronsonul kilometric 106 – 120, pe carosabil s-a format polei!În județul Constanța, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (Constanța-Nord, Constanța-Sud, Midia și Mangalia).În jurul orei 5:30, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 500, între stațiile Pufeşti și Adjud, după remedierea avariei survenite la firul purtător al liniei de contact.

* *

*

Până în data de 27 aprilie 2017, pe tronsonul kilometric 106 + 500 de metri (Drajna Nouă, jud.
Călărași) – 111 + 600 de metri (Perișoru, jud.
Călărași) al autostrăzii A2 București – Constanța, se vor executa lucrări de asfaltare.
Circulația va fi deviată de pe sensul de mers către litoral pe sensul către Capitală.

În judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6(E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat.
Mai ales la sfârşit de săptămână, când traficul rutier este intens, este de aşteptat ca în zona respectivă să se formeze coloane de autovehicule.
Pentru fluidizarea circulaţiei, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare:

– pentru zona Zimnicea: DJ506 Vităneşti – Beiu, DN51 Smârdioasa – Zimnicea;

– pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roşiorii de Vede) – DN6 Buzescu – Nanov – DN52 – Turnu Măgurele.

Până în data de 1 iulie 2017, în judeţul Suceava, pe DN17 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, în zona localității Frasin, pe tronsonul kilometric 211+630 – 212+630, se vor executa lucrări de modernizare a rețelei de canalizare.
Din acest motiv, circulația rutieră se va desfășura ușor îngreunat, pe jumătate de cale.În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Anterior, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, între kilometrii 85+534 și 86+948 era restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.Tot în judeţul Buzău, din cauza surpării care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat (în data de 23 februarie) într-o parcare situată lângă DN2(E85) Focşani – Buzău, traficul rutier se desfăşoară, deocamdată, astfel:

-pe sensul de mers Focşani – Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului;< Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *