Infotrafic ora 6:45

Infotrafic ora 6:45

Ora: 6:45

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Vaslui, circulația rutieră a fost reluată, în condiții de iarnă, pe un tronson al DN24A, anume Huşi – Fălciu.
Pe drumurile naţionale din judeţul Tulcea (DN22, DN22D, DN22E, DN22F, DN22A) se circulă cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Pe DN24B Huşi – Albiţa şi pe DN2F Ivăneşti (judeţul Vaslui) – limita cu judeţul Bacău au fost ridicate restricţiile de tonaj.

Încă sunt închise, în urma ninsorii abundente și a viscolului, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

Este de aşteptat ca în orele următoare traficul rutier să se intensifice pe principalele drumuri naţionale, mai ales pe DN1 Bucureşti – Braşov.
Pentru a evita coloanele de maşini care se vor forma la Comarnic şi pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

Mare atenţie! În unele zone porţiunile de carosabil uscat pot alterna cu altele acoperite cu gheaţă sau zăpadă!

Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, mai ales că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare, valabilă în intervalul 30 decembrie 2014, ora 20:00 – 2 ianuarie 2015, ora 10:00, referitoare la vreme deosebit de rece.
De asemenea, în cursul zilei vântul va avea intensificări temporare în sudul Moldovei, jumătatea estică a Munteniei şi în Dobrogea, spulberând zăpada deja depusă (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

* *

*

Conform prevederilor H.G.
nr.
1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi restricţionată în data de 31 decembrie 2014, în intervalul orar 16:00-22:00, iar în zilele de 1 şi 2 ianuarie 2015, în intervalul orar 6:00-22:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Murfatlar în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem şi pe DN39 Agigea – Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *