Infotrafic ora 6:45

Infotrafic ora 6:45

Ora: 6:45

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (6:45), ninge în judeţele din partea de sud-est a ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă.
Ninge şi pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A1 Bucureşti – Piteşti, se depune zăpadă pe carosabil, însă nu viscoleşte, iar în aceste condiţii utilajele de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant pot interveni eficient.
Cu toate acestea, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

Având în vedere că pentru unele zone ale ţării până la ora 12:00 este în vigoare o atenţionare emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ninsoare, vânt puternic, existând şi risc de formare a poleiului (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *