Infotrafic ora 7:00

Infotrafic ora 7:00

Ora: 07.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.Cea de-a 46-a ediţie a cursei automobilistice naționale „Raliul Brașovului” se va încheia astăzi.
Vor fi închise câteva tronsoane ale unor drumuri, astfel:În județul Argeș, astăzi, în intervalul orar 6:00-12:00, din cauza unor lucrări, se va închide pasajul subteran de la Bascov (situat pe DN7), iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe deasupra acestuia, prin intersecţia cu sens giratoriu.

Până în data de 10 aprilie 2017, pe DN65(E574) Craiova – Piteşti, se vor executa lucrări la podul peste râul Olt, în municipiul Slatina, iar circulaţia se va desfăşura pe o bandă, alternativ, semaforizat.
Excepţie va face noaptea de sâmbătă spre duminică (dimineaţa zilei de 2 aprilie), când, în intervalul orar 0:00 – 06:00, circulaţia va fi întreruptă total pe pod (pentru turnarea betonului special în placa podului).
Va putea fi folosită ruta ocolitoare DJ546 Slatina (Catedrală) – Teslui – Moşteni – DN64 Strejeşti – Pleşoiu – DJ677 (Salcia) – DN65.

Pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva – Sibiu, la kilometrul 304, în zona Sebeş, sunt închise benzile unu şi de urgenţă, din cauza desprinderii unui rost de dilataţie.
Autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua.
Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă, să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie şi să respecte semnalizarea temporară instituită.În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Anterior, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, între kilometrii 85+534 și 86+948 era restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.Tot în judeţul Buzău, din cauza surpării care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat (în data de 23 februarie) într-o parcare situată lângă DN2(E85) Focşani – Buzău, traficul rutier se desfăşoară, deocamdată, astfel:

-pe sensul de mers Focşani – Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului;

-dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani – Buzău (pe sensul opus).

În judeţul Constanţa, în perioada 1 martie – 27 aprilie 2017, în vederea finalizării lucrărilor, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea (situat pe DN39, km 8+988) se va desfăşura pe câte o bandă, în ambele direcţii (pe calea de rulare aferentă sensului de mers Constanţa – Mangalia), viteza de deplasare va fi restricţionată la 50 km/h, iar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone se va impune păstrarea unei distanţe de cel puţin 80 de metri între acestea (conform indicatoarelor rutiere amplasate).
În cazul în care în zona de lucru se vor forma coloane de autovehicule, amintim că poate fi folosită ruta ocolitoare care trece pe noul pod peste Canalul Dunăre-Marea Neagră: nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa-Sud) – podul nou

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *