Infotrafic ora 7:00

Infotrafic ora 7:00

Ora: 07.10

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:30), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia blocată întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.Astăzi, în judeţul Vaslui, au loc „Zilele Oraşului Bârlad”.
În intervalul orar 18:00 – 24:00, în zona centrală, circulaţia rutieră de pe DN24 (bld.
Republicii) va fi redirecţionată pe următoarele rute:- pentru relaţia Tecuci – Vaslui: str.
Ștefan cel Mare – str.
Ioan Popescu – str.
Vasile Pârvan – str.
Cpt.
Grigore Ignat;- pentru relaţia Vaslui – Tecuci: str.
Constantin Hamangiu – bld.
Epureanu – str.
Nicolae Bălcescu – str.
Dragoș Vodă.Tot pe autostrada A2 se execută lucrări între kilometrii 111+600 și 106+600 de metri, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti.
Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor este deviată pe banda a doua a sensului opus.
De asemenea, pe sensul către litoral al autostrăzii se execută anumite lucrări la partea carosabilă la kilometrul 15+870 de metri, în zona Cernica, județul Ilfov.
Lucrările se realizează pe banda numărul unu și se preconizează că se vor încheia în data de 30 mai 2017.În perioada următoare, în judeţul Suceava se vor executa lucrări de întreţinere a carosabilului pe trei artere naţionale, astfel:- DN 2E – între kilometrii 0 şi 30+505 metri;- DN17 – între kilometrii 116 şi 227+625 de metri;- DN 17B – între kilometrii 14 şi 33+320 de metri.Se estimează că lucrările se vor finaliza la sfârşitul lunii iulie 2017.În judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+265 de metri (între Călimăneşti şi Brezoi), se execută lucrări la viaductul Cârligu Mic.
Circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice sau al piloţilor de trafic.
Excepţie va face perioada 1-5 iunie 2017, când restricţiile vor fi ridicate.Amintim că traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, județul Constanța) a fost întrerupt, din cauza unor lucrări, până în data de 25 mai 2017.
Măsura are ca principal scop pregătirea acestui pod pentru circulația din sezonul estival, în condiții de siguranță.
Închiderea totală a traficului pe pod este necesară în această perioadă pentru tensionarea finală a cablurilor (înlocuite în perioada septembrie-decembrie 2016), demontarea ancorajului provizoriu de pe pilonul central și montarea elementelor rosturilor de dilatație ale podului.În perioada în care podul de la Agigea va fi închis, Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat în condiții optime pe noul pod (Podul Apolodor), cu parcurgerea unei distanţe suplimentare de 2,8 km.
Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea:- nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră – bretea acces la DN39A – DN39A – DN39 (Eforie Nord – Agigea).După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival.
În cazul în care vremea va fi favorabilă (fără vânt puternic) și va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, podul de la Agigea poate fi redeschis mai devreme.În judeţul Prahova, pe DN1, la kilometrul 98, în zona Nistoreşti, pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă (în zonă există câte două benzi pe sens), deoarece partea carosabilă este deteriorată.
Se desfăşoară lucrări de remediere.

În judeţul Olt este restricţionată circulaț

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *