Infotrafic ora 7:00

Infotrafic ora 7:00

Ora: 07.00

Infotrafic informează că la această oră (7:00), in judeţul Olt, se circulă îngreunat pe DN64, la kilometrul 2, la ieşirea din localitatea Caracal către Dobrosloveni, din cauza apei care s-a acumulat pe carosabil, aceasta măsurând între 5 şi 10 centimetri.

Atenţie pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti! Se semnalează precipitaţii sub formă de ploaie, iar la kilometrul 56 s-a acumulat apă pe ambele sensuri, existând risc de acvaplanare.

În judeţul Mehedinţi, pe DN67 la kilometrul 16, între localităţile Colibaşi şi Lazu, carosabilul s-a tasat din cauza precipitaţiilor abundente căzute în ultimul timp, aşadar circulaţia se desfăşoară pe jumătate de drum, zona fiind semnalizată corespunzător.

În judeţul Teleorman, în apropierea localităţii Crângu, pe DN52, carosabilul este acoperit de apă pe o distanţă de 15-20 de metri, apa măsurând 5-6 centimetri, zona fiind semnalizată corespunzător.

In localitatea Dobroteşti, pe DN65A, la kilometrii 52+100 de metri, 60, 83+800 de metri, 94+500 de metri şi 95+500 de metri, din cauza precipitaţiilor din ultimul timp, s-a acumulat apă pe carosabil care măsoară între 5 şi 15 cm, cu precizarea că la kilometrul 52+100 de metri râul Burdea a ieşit din matcă, acoperind partea carosabilă pe o suprafaţă de 200 de metri.

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, burniţă, lapoviţă şi ninsoare, valabilă până astăzi, la ora 10:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte şi să evite să se angajeze în depăşiri dacă nu este neapărat necesar.
De asemenea, trebuie ţinut cont de faptul că ploaia îndepărtează materialul antiderapant, existând risc de formare a poleiului.

Din cauza unor lucrări de consolidare a unui versant, circulaţia rutieră pe DN10 Buzău – Brașov se întrerupe zilnic, până în data de 23 decembrie 2014, în intervalele orare 13:00-14:00 și 15:00-16:00, la kilometrul 81, în zona localității buzoiene Siriu.
Se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.
Restricţii similare (exceptând intervalele orare de întrerupere a circulaţiei) sunt şi pe viaductul Stânca Teherău (tot pe DN10), din cauza degradării grinzilor.

Rute ocolitoare:

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).

În judeţul Suceava, pe DN2E Marginea – Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza surpării unui podeţ.

Rută ocolitoare pentru traficul greu: DN17 Păltinoasa – Suceava, DN2 Suceava – intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea.

Tot în judeţul Suceava, pe DN17B Vatra Dornei – Poiana Teiului, în localitatea Crucea, ex

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *