Infotrafic ora 7:00

Infotrafic ora 7:00

Ora: 07.00

Infotrafic informează că la această oră (7:00) nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere.
În judeţul Harghita, pe DN13A, la ieşirea din localitatea Satu Mare, spre Băile Homorod, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir, alternativ, din cauza unui eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism al cărui motor a luat foc.
Nicio persoană nu a fost rănită.

Pe drumurile nationale şi europene aferente judeţelor Cluj, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Ialomiţa, Olt şi Teleorman se circulă în condiţii de ceaţă.
In judeţul Mureş, pe DN15(E60), se semnalează ceaţă, vizibilitatea fiind scăzută, pe anumite segmente de drum, sub 100 de metri, iar pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 11 şi 57, pe sensul de mers către Piteşti, ceaţa a redus vizibilitatea la 150 de metri iar carosabilul este parţial umed.

Pentru judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Cluj, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Galaţi, Vrancea, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov (inclusiv municipiul Bucureşti) şi jumătatea de sud a judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău dar şi pentru autostrada A3, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben, referitoare la acest fenomen, care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, valabile până la orele 08:00, 09:00 şi, respectiv, 11:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză redusă, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă, să folosească luminile de întâlnire şi, după caz, pe cele de ceaţă şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 81, în zona Siriu, circulaţia rutieră se întrerupe zilnic, până în data de 23 decembrie 2014, în intervalele orare 13:00-14:00 și 15:00-16:00, din cauza unor lucrări de consolidare a unui versant.
Se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.
Restricţii similare (exceptând intervalele orare de întrerupere a circulaţiei) sunt şi pe viaductul Stânca Teherău (tot pe DN10), din cauza degradării grinzilor.

Rute ocolitoare:

În judeţul Constanţa, până în luna februarie, pe podul de la Agigea, situat pe DN39 (km 8+988), traficul rutier se va desfăşura astfel:

Este impusă restricţie de viteză de 50 km/h pentru toate categoriile de vehicule, cu excepţia celor agabaritice, pe întreaga lungime a podului.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).

În judeţul Suceava, pe DN2E Marginea – Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza surpării unui podeţ.

Rută ocolitoare pentru traficul greu:DN17 Păltinoasa – Suceava, DN2 Suceava – intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *