Infotrafic ora 7:00

Infotrafic ora 7:00

Ora: 7:00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (7:00), pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe tronsonul kilometric 49-73, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 50 de metri.
Le recomandăm conducătorilor auto să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire când trec prin acea porţiune cu vizibilitate redusă, apoi să le lase aprinse doar pe cele de întâlnire.
Amintim că folosirea luminilor de ceaţă în alte condiţii decât pe timp de ceaţă constituie contravenţie.

În judeţul Buzău, peDN10Buzău – Brașov, între kilometrii 81+150 şi 94+800 de metri, în zona Siriu, circulaţia autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată peDN68ALugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare esteDN6 (Centura Lugoj)– autostradaA6(Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostradaA1(nodul rutier Balinț – intersecţie cuDN68A).

În județul Argeș, peDN67BPitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cumasa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone,din cauza unui pod avariat de o viitură.

PeDN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Înainte de a pleca la drum, trebuie ţinut cont de faptul că până în data de 9 ianuarie 2015, ora 10:00, este în vigoare o informare referitoare la vreme deosebit de rece emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).
Conducătorii auto nu trebuie să pornească la drum dacă nu au autovehiculul pregătit pentru circulaţia în asemenea condiţii.
În primul rând trebuie să fie dotat cu anvelope de iarnă, iar sistemul de climatizare-dezaburire trebuie să funcţioneze normal.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *