Infotrafic ora 7:15

Infotrafic ora 7:15

Ora: 7:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:15), în judeţul Suceava, pe DN2E, în localitatea Cornu Luncii, încă se circulă pe o bandă, alternativ, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.
Cauza probabilă a fost neacordarea priorităţii.
În scurt timp, traficul va reveni la normal.Conform unei informări primite de la autorităţile de frontieră bulgare, pe timpul efectuarii unor măsurători, circulaţia rutieră se va întrerupe astăzi pe podul Giurgiu – Ruse, în intervalele orare 9:30-9:50 şi 11:00-11:20.Pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – București, la kilometrul 27+628 de metri, se execută lucrări la un rost de dilataţie pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua.
Pentru că traficul rutier către Bucureşti este intens, în zona de lucru se circulă în coloană.
Le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze pe banda deschisă intercalând autovehiculele unul după celălalt (pe sistem „fermoar”).Pe acelaşi sens de mers (A1 Piteşti – Bucureşti) se lucrează şi la kilometrul 115, pe banda a doua, traficul fiind redirecţionat pe banda unu.Pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanța – București, între kilometrii 144+880 şi 145+280 (tronsonul Cernavodă – Feteşti), este închisă banda numărul unu, din cauza unor degradări apărute la suprastructura viaductului.
Autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua.Tot pe autostrada A2 se execută lucrări între kilometrii 111+600 și 106+600 de metri, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti.
Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor este deviată pe banda a doua a sensului opus.
De asemenea, pe sensul către litoral al autostrăzii se execută anumite lucrări la partea carosabilă la kilometrul 15+870 de metri, în zona Cernica, județul Ilfov.
Lucrările se realizează pe banda numărul unu și se preconizează că se vor încheia în data de 30 mai 2017.Amintim că traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, județul Constanța) a fost întrerupt, din cauza unor lucrări, până în data de 25 mai 2017.
Măsura are ca principal scop pregătirea acestui pod pentru circulația din sezonul estival, în condiții de siguranță.
Închiderea totală a traficului pe pod este necesară în această perioadă pentru tensionarea finală a cablurilor (înlocuite în perioada septembrie-decembrie 2016), demontarea ancorajului provizoriu de pe pilonul central și montarea elementelor rosturilor de dilatație ale podului.În perioada în care podul de la Agigea va fi închis, Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat în condiții optime pe noul pod (Podul Apolodor), cu parcurgerea unei distanţe suplimentare de 2,8 km.
Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea:-nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră – bretea acces la DN39A – DN39A – DN39 (Eforie Nord – Agigea).După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival.
În cazul în care vremea va fi favorabilă (fără vânt puternic) și va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, podul de la Agigea poate fi redeschis mai devreme.În judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+265 de metri (între Călimăneşti şi Brezoi), se execută lucrări la viaductul Cârligu Mic.
Circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor ele

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *