Infotrafic ora 7:15

Infotrafic ora 7:15

Ora: 07.15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră(7:15) nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, însă în judeţul Argeş, pe raza localităţii Arefu, traficul rutier pe DN7C se desfăşoară, la kilometrul 59, pe jumătate de drum, din cauza producerii unei viituri care a depus bucăţi de stâncă pe suprafaţa carosabilă, pe o lungime de 30 de metri.
În judeţele Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Maramureş, Harghita, Arad, Suceava, Iaşi, Neamţ şi Tulcea, traficul rutier se desfăşoară, pe alocuri, în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 200 de metri şi izolat, sub 50 de metri.
Pentru judeţele Botoşani, Vaslui şi Iaşi, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting referitoare la depuneri de polei, burniţă care îngheaţă şi ceaţă, valabilă până la ora 08.00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).
Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave sau blocaje în trafic, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope specifice sezonului rece, să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului şi vizibilitate, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă, şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.
Din cauza unor lucrări de consolidare a unui versant, circulaţia rutieră pe DN10 Buzău – Brașov se întrerupe zilnic, până în data de 23 decembrie 2014, în intervalele orare 13:00-14:00 și 15:00-16:00, la kilometrul 81, în zona localității buzoiene Siriu.
Se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.
Restricţii similare (exceptând intervalele orare de întrerupere a circulaţiei) sunt şi pe viaductul Stânca Teherău (tot pe DN10), din cauza degradării grinzilor.
Rute ocolitoare:
• DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele;
• DN10, km 47+100, DJ102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.
În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).
În judeţul Suceava, pe DN2E Marginea – Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza surpării unui podeţ.
Rută ocolitoare pentru traficul greu: DN17 Păltinoasa – Suceava, DN2 Suceava – intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea.
Tot în judeţul Suceava, pe DN17B Vatra Dornei – Poiana Teiului, în localitatea Crucea, există restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone la kilometrul 33+897 de metri, pe un pod aflat în lucru.
Aici a fost impusă şi restricţie de viteză de 10 km/h, iar distanţa între autovehicule trebuie să fie mai mare de 10 metri.
Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
În județul Argeș, pe DN

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *