Infotrafic ora 7:30

Infotrafic ora 7:30

Ora: 07.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.Amintim că astăzi, în intervalele orare 08.30 – 12.45 și 14.00 – 19.30, în judeţul Braşov, pe timpul desfăşurării unei competiţii automobilistice (a doua etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă), se va închide DN1E Braşov – Poiana Braşov.

În județul Caraș-Severin, traficul rutier pe DN57 Orșova – Moldova Nouă se desfășoară pe o bandă, alternativ, la kilometrul 65+600 de metri, între localitățile Berzasca și Cozla.
Din cauza precipitațiilor abundente din ultima perioadă, au avut loc căderi de stânci pe carosabil.

În județul Timiș, circulația auto pe DN6 se desfășoară îngreunat, pe jumătate de cale, la kilometrul 636+450 de metri, între localitatea Cenad și punctul de trecere a frontierei.
Situația s-a creat din pricina tasării carosabilului în zona unui podeț.În judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+265 de metri (între Călimăneşti şi Brezoi), se execută lucrări la viaductul Cârligu Mic.
Circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice sau al piloţilor de trafic.
Excepţie va face perioada 1-5 iunie 2017, când restricţiile vor fi ridicate.În perioada 25 – 30 mai 2017, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța se execută lucrări (reparare / înlocuire rosturi de dilatație la un pod) la kilometrul 58 (în zona localității călărășene Lehliu-Gară), pe banda numărul unu.
Din acest motiv, autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua.
Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanța în mers, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulaţie.În judeţul Suceava se execută lucrări de întreţinere a carosabilului pe trei artere naţionale, astfel:- DN 2E – între kilometrii 0 şi 30+505 metri;- DN17 – între kilometrii 116 şi 227+625 de metri;- DN 17B – între kilometrii 14 şi 33+320 de metri.Se estimează că lucrările se vor finaliza la sfârşitul lunii iulie 2017.În judeţul Prahova, pe DN1, la kilometrul 98, în zona Nistoreşti, pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă (în zonă există câte două benzi pe sens), deoarece partea carosabilă este deteriorată.
Se desfăşoară lucrări de remediere.În judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6(E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat.
În zilele cu trafic intens (mai ales la sfârşit de săptămână), în zona respectivă se formează coloane de autovehicule.
Pentru fluidizarea circulaţiei, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare:

– pentru zona Zimnicea: DJ506 Vităneşti – Beiu, DN51 Smârdioasa – Zimnicea;

– pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roşiorii de Vede) – DN6 Buzescu – Nanov – DN52 – Turnu Măgurele.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Anterior, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, între kilometrii 85+53

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *