Infotrafic ora 7:30

Infotrafic ora 7:30

Ora: 07:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN17 Gura Humorului- Suceava, localitatea Ilişeşti, judeţul Suceava, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.Informăm că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier este întrerupt pe două drumuri naţionale, respectiv: DN67C Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34 – 59 şi DN7C Transfăgărășan, pe tronsonul kilometric 104 – 130, între Piscu Negru şi Bâlea-Cascadă.Pe Autostrada 1 Orăştie – Sibiu, pe sensul de mers Sibiu – Sebeş, între kilometrii 276+100 şi 276+170, se execută lucrări de frezare şi asfaltare a suprafeţei carosabile precum şi lucrări de refacere a sistemului de drenaj al autostrăzii în zona afectată, care vor dura pe parcursul întregii luni, atât cât vor permite condiţiile meteorologice.
Se va circula alternativ, de pe o bandă pe cealaltă, prin indicatoare provizorii montate la faţa locului sau prin dirijarea poliţiştilor rutieri.Circulaţia rutieră este restricţionată pe Podul Agigea, respectiv pe DN39 (la km 8+988), pe sensul de deplasare Agigea către Constanţa, până la data de 28 noiembrie 2017, în vederea finalizării unor lucrări de reparaţii.
În această perioadă va fi interzisă tranzitarea podului cu autovehicule şi convoaie agabaritice, precum şi manevra de depăşire, iar viteza de circulaţie va fi limitată la 50 km/h pe toată lungimea podului.

Potrivit C.N.A.I.R., până la data de 15 noiembrie 2017, circulaţia rutieră pe DN76 este închisă pe tronsoanele kilometrice 0+650 – 0+690 şi 2+415 – 2+480, în scopul lucrărilor de realizare a viaductului Autostrăzii A1 Lugoj – Deva.
Circulaţia rutieră se va opri zilnic, timp de 30 minute, la interval de două ore.
Conducătorii auto pot folosi următoarele rute alternative:- DN 7 Arad – Deva – Simeria – Simeria Veche – autostrada A1;- autostrada A1 – nod rutier Simeria – DN 7 Simeria – Deva – Săcămaş – Arad.

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone este DN73C Burluşi – DJ678A – DN7 Deduleşti.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona localităţii Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

În județul Olt, DN64 Caracal-Drăgășani a fost închis, începând din data de 22 iunie 2017, pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul kilometric 34 – 40, între localitățile Găneasa și Pleșoiu.
Măsura a fost luată din cauza degradărilor apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara.
Circulația rutieră se desfășoară pe ruta DN65, km 42+400, Găneasa – Salcia – DJ677 – Pleșoiu și retur.
Variantele de circulație sunt semnalizate conform normelor rutiere în vigoare.

În judeţul Suceava, din cauza unui p

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *