Infotrafic ora 7:30

Infotrafic ora 7:30

Ora: 7:30

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că este în continuare închis tronsonul Lehliu – Feteşti al autostrăzii A2.
Pe sectorul Bucureşti – Lehliu, deschis circulaţiei, vizibilitatea este redusă, din cauza ceţii, la aproximativ 100 de metri.În judeţul Buzău a fost reluată circulaţia pe DN22 Râmnicu Sărat – limită cu judeţul Brăila, pentru toate categoriile de autovehicule.
Se preconizează că drumul va fi redeschis pe raza judeţului Brăila în această dimineaţă.
La fel şi DN23 Brăila – limită cu judeţul Vrancea.În județul Tulcea, pe DN22D Măcin – Cerna este permisă circulaţia doar în caz de urgenţă, având în vedere că viscolul troieneşte zăpada.În judeţul Vaslui, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni – Blăgeşti şi pe DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) – Podu Turcului (judeţul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

În judeţul Vaslui, pe DN24A Vetrişoaia – Huşi, este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.
Tronsonul Vetrişoaia – Murgeni este în continuare închis.
Tot în judeţul Vaslui, pe tronsonul Simila – Murgeni al DN24A se menţine restricţia de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 3,5 tone.

Mai sunt, în continuare, închise, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *