Infotrafic ora 7:30

Infotrafic ora 7:30

Ora: 07.30

Infotraficinformează că la această oră (7:30) nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere.

Traficul rutier pe drumurile naţionale şi europene aferente judeţelor Ilfov, Ialomiţa, Buzău, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Dâmboviţa, Olt, Dolj, Vâlcea, Gorj, Vrancea, Vaslui, Galaţi, Bacău, Iaşi, Neamţ şi Botoşani se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind pe alocuri sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.Tot din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este redusă şi în municipiul Bucureşti, iar pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti vizibilitatea este peste 150 de metri.
Ceaţă se semnalează şi pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, cu vizibilitate peste 50 de metri şi carosabil parţial umed.Pentru judeţele menţionate, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben, referitoare la acest fenomen, care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

În judeţul Buzău, peDN10Buzău – Brașov, la kilometrul 81, în zona Siriu, circulaţia rutieră se întrerupe zilnic, până în data de 23 decembrie 2014, în intervalele orare 13:00-14:00 și 15:00-16:00, din cauza unor lucrări de consolidare a unui versant.
Se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.Restricţii similare (exceptând intervalele orare de întrerupere a circulaţiei) sunt şi pe viaductul Stânca Teherău (tot peDN10),din cauza degradării grinzilor.

Rute ocolitoare:

·DN1BBuzău – Ploieşti,DN1APloieşti – Cheia – Săcele;

·DN10,km 47+100,DJ102BCislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte,DN1AVălenii de Munte – Cheia – Săcele.

În judeţul Constanţa, până în luna februarie, pe podul de la Agigea, situat pe DN39(km 8+988), traficul rutier se va desfăşura astfel:

§ se va închide sensul de mers Agigea – Constanța, circulaţia desfăşurându-se în ambele direcţii pe celălalt sens, pe câte o bandă, în perioadele 11 – 19 decembrie 2014 şi 20 ianuarie – 5 februarie 2015;

§ se va închide sensul de mers Constanța – Agigea, circulaţia desfăşurându-se în ambele direcţii pe celălalt sens, pe câte o bandă, în perioada 12 – 19 ianuarie 2015.

Este impusă restricţie de viteză de 50 km/h pentru toate categoriile de vehicule, cu excepţia celor agabaritice, pe întreaga lungime a podului.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată peDN68ALugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare esteDN6 (Centura Lugoj)– autostradaA6(Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostradaA1(nodul rutier Balinț – intersecţie cuDN68A).

În judeţul Suceava, peDN2EMarginea–Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza surpării unui podeţ.

Rută ocolitoare pentru traficul greu:DN17Păltinoasa – Suceava,DN2Suceava – intersecţie cuDN2H, DN2HMilişă

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *