Infotrafic ora 7:30

Infotrafic ora 7:30

Ora: 07.35

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, între kilometrii 81+150 şi 94+800 de metri, în zona Siriu, circulaţia autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).

În județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone, din cauza unui pod avariat de o viitură.

Pe DN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Înainte de a pleca la drum, trebuie ţinut cont de faptul că în această dimineață, la ora 10.00, va intra în vigoare o informare meteorologică de vreme rea (intensificări ale vântului, ninsori, polei, ploi moderate cantitativ), valabilă până mâine, la ora 14.00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).
Conducătorii auto trebuie să pornească la drum doar dacă au autovehiculul echipat corespunzător, iar în timpul deplasării, sunt sfătuiți să ruleze prudent, cu o viteză adaptată la condițiile meteo-rutiere.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *