Infotrafic ora 7:30

Infotrafic ora 7:30

Ora: 7:30

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că a nins în judeţele din partea de sud-est a ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar la această oră (7:30) nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă.
A nins şi pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A1 Bucureşti – Piteşti, s-a depus zăpadă pe carosabil, însă nu a viscolit, iar în aceste condiţii utilajele de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant au putut interveni eficient, astfel că zăpada a fost deja înlăturată.
Cu toate acestea, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

În judeţul Gorj, pe DN67C, un echipaj de poliţie care acţionează în oraşul Novaci nu permite accesul autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnă către Rânca, recomandând folosirea lanţurilor antiderapante.

În pasurile Gutâi şi Tihuţa se circulă în condiţii de iarnă, fără restricţii de tonaj.

În judeţul Caraş-Severin, pe DN6, la kilometrul 452+500 de metri, la ieşirea din localitatea Buchin către Carnsebeş, conducătorul unui autotren a intrat cu viteză prea mare într-o intersecţie cu sens giratoriu, iar ansamblul de vehicule s-a răsturnat, blocând parţial un sens de mers.
Se circulă altenativ, cu ajutorul poliţiştilor rutieri.

Având în vedere că pentru unele zone ale ţării până la ora 12:00 este în vigoare o atenţionare emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ninsoare, vânt puternic, existând şi risc de formare a poleiului (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *