Infotrafic ora 7:45

Infotrafic ora 7:45

Ora: 7:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:45), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere.În judeţul Bacău, traficul rutier este întrerupt pe DN2F Bacău – Vaslui, la kilometrul 38+965 de metri, în localitatea Străminoasa (la limita cu judeţul Vaslui), deoarece podul provizoriu a fost avariat de o viitură (în ziua de 13 mai 2017).
Tot din acest motiv, a fost afectată şi partea carosabilă în zona Dragomireşti – Vlădia (în judeţul Vaslui).
Pot fi folosite următoarele rute ocolitoare:-dinspre judeţul Vrancea: DN24 Tişiţa – Tecuci – Bârlad – Vaslui sau DN11A Adjudu Vechi – Podu Turcului – Bârlad (cu restricţie pentru autovehiculele cu m.t.m.a.
mai mare de 30 de tone);-dinspre judeţul Neamţ: DN15D Roman – Negreşti – Vaslui.Amintim că traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, județul Constanța) a fost întrerupt, din cauza unor lucrări, până în data de 25 mai 2017.
Măsura are ca principal scop pregătirea acestui pod pentru circulația din sezonul estival, în condiții de siguranță.Închiderea totală a traficului pe pod este necesară în această perioadă pentru tensionarea finală a cablurilor (înlocuite în perioada septembrie-decembrie 2016), demontarea ancorajului provizoriu de pe pilonul central și montarea elementelor rosturilor de dilatație ale podului.În perioada în care podul de la Agigea va fi închis, Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat în condiții optime pe noul pod (Podul Apolodor), cu parcurgerea unei distanţe suplimentare de 2,8 km.
Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea:-nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră – bretea acces la DN39A – DN39A – DN39 (Eforie Nord – Agigea).După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival.
În cazul în care vremea va fi favorabilă (fără vânt puternic) și va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, podul de la Agigea poate fi redeschis mai devreme.În judeţul Vâlcea, până în data de 20 iunie 2017, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+265 de metri (între Călimăneşti şi Brezoi), se execută lucrări la viaductul Cârligu Mic.
Circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice sau al piloţilor de trafic.
Excepţie va face perioada 1-5 iunie 2017, când restricţiile vor fi ridicate.Până în data de 19 mai 2017, pe autostrada A2 București – Constanța se execută lucrări la carosabil în zona localității Perișoru (judeţul Călăraşi), între kilometrii 111+600 și 119+800 de metri.
Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor este deviată de pe un sens pe celălalt (traficul se desfășoară în ambele sensuri pe calea numărul 2, către Capitală).
De asemenea, pe sensul către litoral al autostrăzii se execută animite lucrări la partea carosabilă în zona kilometrului 15+870 de metri (Cernica, județul Ilfov).
Lucrările se realizează pe banda numărul unu și se preconizează că se vor încheia în data de 30 mai 2017.În judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6(E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat.
În zilele cu trafic intens (mai ales la sfârşit de săptă

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *