Infotrafic ora 7:45

Infotrafic ora 7:45

Ora: 7:45

Infotrafic informează că la această oră (7:45), în judeţul Hunedoara, circulaţia autoturismelor se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN68 Haţeg – Caransebeş, în zona Sarmizegetusa, din cauza unui autotren răsturnat.
Traficul greu este oprit.
Nu au fost victime.
Cauza probabilă a accidentului a fost nedaptarea vitezei în condiţii de carosabil umed.Atenţie pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti! Plouă torenţial, iar în zona kilometrului 56 s-a acumulat apă pe benzile numărul 2, în ambele sensuri, existând risc de acvaplanare.
Se impune rularea cu viteză redusă.În judeţul Olt, se circulă îngreunat pe DN54, pe porţiunea kilometrică 3+150-3+180 de metri, la ieşirea din Caracal către Corabia, din cauza apei acumulate pe carosabil în urma ploii, aceasta măsurând între 5 şi 10 centimetri.
Pe acelaşi drum naţional, în zona kilometrului 12+400, în apropiere de Vlădila, apa măsoară circa 5 centimetri.
De asemenea, pe DN64, la kilometrul 2, la ieşirea din Caracal către Dobrosloveni, apa acumulată pe carosabil măsoară aproximativ 2 centimetri pe una dintre benzile de circulaţie, pe o distanţă de 50 de metri.În judeţul Braşov, se circulă în condiţii de iarnă pe DN73A Râşnov – Predeal, în zona Pârâul Rece.
Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant, inclusiv pe DN1 şi DN73.

În judeţul Bistriţa-Năsăud se circulă în condiţii de ceaţă pe DN17, în zona Tiha Bârgăului (Pasul Tihuţa), între kilometrii 80 şi 115, vizibilitatea fiind sub 50 de metri.
Fenomenul este întâlnit şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 165 şi 212, vizibilitatea fiind de aproximativ 100 de metri, pe porţiuni.

Având în vedereatenţionarea cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, burniţă, lapoviţă şi ninsoare, valabilă în perioada 8 decembrie, ora 23:00 – 10 decembrie, ora 10:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă.
De asemenea, trebuie ţinut cont de faptul că ploaia îndepărtează materialul antiderapant, existând risc de formare a poleiului.

Din cauza unor lucrări de consolidare a unui versant, circulaţia rutieră pe DN10 Buzău – Brașov se întrerupe zilnic, până în data de 23 decembrie 2014, în intervalele orare 13:00-14:00 și 15:00-16:00, la kilometrul 81, în zona localității buzoiene Siriu.
Se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.
Restricţii similare (exceptând intervalele orare de întrerupere a circulaţiei) sunt şi pe viaductul Stânca Teherău (tot pe DN10), din cauza degradării grinzilor.Rute ocolitoare: * * *

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, din cauza ceţii dense sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră, exceptând Portul Mangalia.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *