Infotrafic ora 8:30

Infotrafic ora 8:30

Ora: 8:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (8:30), în judeţul Sălaj, traficul rutier este întrerupt pe DN1F Zalău – Cluj-Napoca, în localitatea Românaşi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi o autoutilitară.
Până la degajarea părţii carosabile, autovehiculele au fost deviate pe ruta DN1H Zalău – Jibou – Var – DN1G Tihău – Sânmihaiu Almaşului.

Din cauza unui accident care s-a produs pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, se circulă restricţionat, pe banda a doua, la kilometrul 24.
Conform primelor informaţii primite, conducătorul unui autoturism nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un ansamblu de vehicule (compus dintr-o platformă şi o autoutilitară).
Autoutilitara s-a răsturnat pe banda de urgenţă.
Circulaţia pe prima bandă este oprită.

Informăm, totodată, că astăzi, până în jurul orei 19:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, între kilometrii 95 şi 93 pe prima bandă, iar între 87 şi 86 pe a doua, se vor executa lucrări de asfaltare, în măsura în care vremea va permite.

* *

*

Având în vedere că Administaţia Naţională de Meteorologie a prognozat pentru astăzi vreme în general instabilă, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să folosească luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *