Infotrafic ora 8:45

Infotrafic ora 8:45

Ora: 8:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:45), în judeţul Prahova, din cauza semiremorcii unui autotren care s-a răsturnat pe DN1, pe sensul de mers Braşov – Ploieşti, la kilometrul 74, sunt blocate benzile unu şi doi.
Autovehiculele circulă (spre Ploieşti) pe banda de încadrare către oraşul Băicoi (pe mijlocul drumului).
În sens invers traficul se desfăşoară normal.
Semiremorca era încărcată cu mâncare pentru câini (saci şi conserve).
Nu au fost victime.În judeţul Vrancea, pe DN2(E85), între localităţile Bizigheşti şi Domneşti, vizibilitatea este de aproximativ 150 de metri din cauza ceţii (care a început să se ridice).
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă pentru câteva zone (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting).Astăzi, până în jurul orei 19:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, în zona kilometrului 63, se vor executa lucrări de asfaltare pe banda a doua, iar circulaţia va fi redirecţionată pe banda numărul unu.Tot astăzi, pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, se desfăşoară lucrări de asfaltare pe benzile unu şi de urgenţă între kilometrii 15+500 şi 16+500 de metri, iar în sens invers între kilometrii 18+500 şi 19+500.
Autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua.Pe autostrada A1, pe sensul de mers Nădlac – Arad, se aplică marcaje rutiere pe banda numărul doi.
Traficul se redirecţionează pe benzile unu şi de urgenţă.

Lucrări de asfaltare se mai execută şi pe tronsonul Timişoara – Lugoj al autostrăzii A1, între kilometrii 478 şi 479, pe benzile unu şi de urgenţă, cu redirecţionarea traficului pe banda a doua.

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă, să se încadreze din timp pe benzile deschise şi să respecte semnalizarea temporară instituită.Amintim că traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, județul Constanța) a fost întrerupt, din cauza unor lucrări, până în data de 25 mai 2017.
Măsura are ca principal scop pregătirea acestui pod pentru circulația din sezonul estival, în condiții de siguranță.Închiderea totală a traficului pe pod este necesară în această perioadă pentru tensionarea finală a cablurilor (înlocuite în perioada septembrie-decembrie 2016), demontarea ancorajului provizoriu de pe pilonul central și montarea elementelor rosturilor de dilatație ale podului.În perioada în care podul de la Agigea va fi închis, Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat în condiții optime pe noul pod (Podul Apolodor), cu parcurgerea unei distanţe suplimentare de 2,8 km.
Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea:-nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră – bretea acces la DN39A – DN39A – DN39 (Eforie Nord – Agigea).După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival.
În cazul în care vremea va fi favorabilă (fără vânt puternic) și va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, podul de la Agigea poate fi redeschis mai devreme.În judeţul Vâlcea, până în data de 20 iunie 2017, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+265 de metri (între Călimăneşti şi Brezoi), se execută lucrări la viaductul Cârligu Mic.
Circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice sau al piloţilor de trafic.
Excepţie va face p

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *