Infotrafic ora 8:45

Infotrafic ora 8:45

Ora: 8:45

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 8:30, din cauza vremii nefavorabile (ninsoare abundentă și viscol), s-a luat măsura închiderii tronsonului Bucureşti – Drajna al autostrăzii A2.
Autovehiculele au fost deviate pe DN3 Bucureşti – Lehliu-Gară şi DN3A Lehliu-Gară – Drajna.
De asemenea, începând cu ora 8:00, toate drumurile naţionale din judeţul Buzău au fost închise, iar de la ora 8:30 toate drumurile naţionale din judeţul Brăila, exceptând DN22 Brăila – Galaţi.

La această oră (8:45), circulația rutieră este întreruptă şi pe alte tronsoane de drumuri naţionale (din judeţul Buzău dar şi din alte judeţe):

Din același motiv, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricționată pe DN4 Bucureşti – Olteniţa, DN1D Albeşti-Paleologu – Urziceni, DN1B Albeşti-Paleologu – limită judeţul Buzău, DN 13A Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc, DN12A Miercurea Ciuc – Lunca de Sus, DN5B Giurgiu – Ghimpaţi şi pe DN2(E85), în judeţele Ilfov şi Ialomiţa.

Pentru prevenirea evenientelor nedorite pe drumurile publice, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

De asemenea, este necesar din partea conducătorilor auto să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri care acţionează permanent pe arterele pe care se circulă îngreunat din cauza condiţiilor meteorologice.

* *

*Din cauza vântului puternic, în porturile de la Marea Neagră sunt suspendate manevrele.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *