Restricţii circulaţie Bucureşti, 10 Septembrie, meciul România – Turcia

Astăzi, 10 septembrie 2013, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Turciei, pe Stadionul Naţional Arena.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării şi fluidizării traficului pe arterele din jurul stadionului.

Astfel, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 15:00, gradual şi dacă situaţia va impune, până la defluirea totală a spectatorilor pe:

Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson.

Str. Vatra Luminoasă, între Şos. Mihai Bravu şi str. Pierre de Coubertin, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson.

Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Iancului şi Rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson.

Excepţie de la restricţiile rutiere fac autovehiculele destinate situaţiilor de urgenţă, precum şi transportul RATB.

Accesul auto în incinta Stadionului Naţional Arena se va face prin intrările dinspre bd. Basarabia şi str. Maior Coravu.

Rute ocolitoare:

şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon;

bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chişinău – şos. Pantelimon.

Pentru un trafic fluent, recomandăm conducătorilor de autovehicule:

– să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor;

– să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier;

– să păstreze liber centrul intersecţiei;

– să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public;

– să nu circule la culoarea roşie a semaforului electric;

– să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care îl precedă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, în situaţia în care acesta încetineşte brusc;

– să nu claxoneze inutil;

– să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii sunt sfătuiţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi, iar aceştia au oprit maşinile.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *