Infotrafic ora 09.15

INFOTRAFIC informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sau a unor evenimente rutiere, nici probleme majore de fluenţă.

Semnalăm că pe DN57, la kilometrul 59+600, între localităţile Berzeasca (judeţul Caraş-Severin) şi Şviniţa (judeţul Mehedinţi), circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, din cauza aluviunilor aduse de pe versanţi pe partea carosabilă.

Dat fiind faptul că numeroase judeţe se află astăzi sub incidenţa unei atenţionări cu cod galben de vreme nefavorabilă (ploi abundente) a Administraţiei Naţionale de Meteorologie, sfătuim conducătorii auto să verifice, înainte de a porni la drum, buna funcţionare a sistemelor de iluminare-semnalizare, de climatizare-dezaburire, precum şi a ştergătoarelor de parbriz, care trebuie să asigure o vizibilitate optimă. De asemenea, trebuie să ruleze cu prudenţă sporită şi viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere.

Precizăm că secțiile regionale de poliție transporturi nu ne-au semnalat probleme în traficul feroviar şi nici porturi sau aeroporturi închise din cauza vremii.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *