Infotrafic ora 11:45 – lucrări de reparaţii până la ora 17:00 pe Autostrada A2

INFOTRAFIC informează că pe Autostrada A2, până în jurul orei 17:00 se vor executa lucrări de reparaţii, la kilometrul 50+500, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa. Pentru că în punctul de lucru circulaţia este restricţionată pe o bandă, le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe cealaltă bandă, nu înainte de a se asigura şi semnaliza.

Având în vedere că pe perioada Paştelui Catolic autorităţile din Ungaria au restricţionat circulaţia autovehiculelor destinate transportului rutier de mărfuri cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone – restricţie care a fost ridicată ieri, 1 aprilie 2013, ora 23:00 (22:00 ora Ungariei) -, în punctele de trecere a frontierei, în special la Nădlac şi Borş, s-au format coloane de autotrenuri. Imediat după ridicarea restricţiei, traficul de mărfuri s-a intensificat pe drumurile naţionale 1 şi 7, iar în localitatea Sebeş (judeţul Alba) și la această oră autovehiculele circulă în coloană.

Având în vedere mesajele de atenţionare cu cod galben emise de Administraţia Naţională de Meteorologie referitoare la ploaie (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), sfătuim conducătorii auto să ruleze cu viteză adaptată la starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei. * **

Secţiile regionale de poliţie transporturi nu ne-au semnalat porturi sau aeroporturi închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi nici probleme deosebite în traficul feroviar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *