Infotrafic ora 15.00

INFOTRAFIC informează că la această oră (15.00) circulaţia autovehiculelor se desfăşoară normal pe autostrăzi şi drumurile naţionale.

Deşi carosabilul este umed sau acoperit cu un strat subţire de zapadă pe arterele rutiere din mai multe zone ale ţării, nu sunt semnalate evenimente care să îngreuneze semnificativ sau să blocheze traficul rutier.

Din cauza precipitaţiilor sub formă de lapoviţă şi ninsoare căzute în ultimele ore, se circulă uşor îngreunat, în condiţii de iarnă, pe DN66A în zona Câmpul lui Neag(judeţul Hunedoara), DN6 Radomireşti – Dăneasa(judeţul Olt), DN54 Caracal – Vlădila(judeţul Olt), DN7A Voineasa – Obârşia Lotrului(judeţul Vâlcea) şi pe DN12C Gheorghieni(judeţul Harghita) – limita cu judeţul Neamţ.

Sfătuim conducătorii auto să ruleze cu viteză în limitele prevăzute de lege, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre de schimbare a direcţiei de mers sau depăşire fără o asigurare temeinică şi să aibă permanent cuplate în timpul deplasării centurile de siguranţă.

Informăm, de asemenea, că nu sunt semnalate probleme în traficul feroviar şi nu există aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *