Infotrafic ora 18.00

INFOTRAFIC  informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sau a unor evenimente rutiere, nici probleme majore de fluenţă a traficului.

Circulaţia vehiculelor pe DN6 a revenit la normal. Amintim că pentru a se permite unor utilaje de mare tonaj să repună pe roţi un autotren răsturnat ieri în afara părţii carosabile, traficul a fost oprit pe ambele sensuri, la kilometrul 410, în zona localităţii Domaşnea, din judeţul Caraş-Severin.

Semnalăm că pe DN57, între kilometrii 52+500 şi 59+500, la limita dintre judeţele Caraş-Severin şi Mehedinţi, circulaţia se desfăşoară îngreunat, din cauza aluviunilor aduse de pe versanţi pe partea carosabilă.

Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile (ploi abundente) din numeroase judeţe ale ţării, sfătuim conducătorii auto să verifice, înainte de a porni la drum, buna funcţionare a sistemelor de iluminare-semnalizare, de climatizare-dezaburire, precum şi a ştergătoarelor de parbriz, care trebuie să asigure o vizibilitate optimă.

Precizăm că secțiile regionale de poliție transporturi nu ne-au semnalat probleme în traficul feroviar şi nici porturi sau aeroporturi închise din cauza vremii.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *