Infotrafic ora 7:15

INFOTRAFIC informează că la această oră (7:15), nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor accidente de circulaţie.

Le reamintim transportatorilor că vinerea, pe DN1 Bucureşti – Braşov, se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, în următoarele intervale orare: – 8:00-22:00, pe tronsonul Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1B) – Braşov (intersecţie DN1 cu DN1A), în ambele sensuri; – 12:00-22:00, pe tronsonul Centura Bucureşti (intersecţie DN1 cu DNCB) – Otopeni – Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1A), pe sensul Bucureşti – Ploieşti; – 8:00-18:00, pe tronsonul Centura Bucureşti (intersecţie DN1 cu DNCB) – Otopeni – Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1A), pe sensul Ploieşti – Bucureşti.

Pentru astăzi, Administraţia Naţională de Meteorologie a prognozat precipitaţii pe arii extinse, exceptând centrul şi sud-estul ţării, unde se vor semnala izolat. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în Moldova, Oltenia şi nordul Munteniei şi sub formă de ploaie în rest. Vor fi condiţii de formare a poleiului. Aşadar, le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului şi să nu circule cu anvelope de vară pe porţiunile de drum unde există polei, gheaţă sau zăpadă. * **

Informăm, de asemenea, că nu sunt semnalate probleme în traficul feroviar şi nu există aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *