Infotrafic ora 7:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (7:15), în judeţul Suceava, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN2(E85), între localităţile Suceava şi Pătrăuţi, din cauza unui accident auto rutier în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea s-a răsturnat. Conform primelor informaţii primite de la faţa locului, trei persoane au fost rănite.

Pe parcursul zilei, pe autostrada A2 vor continua lucrările de reparaţii şi întreţinere, în zona kilometrilor 70-80. Având în vedere că în punctul de lucru circulaţia este restricţionată pe o bandă, sfătuim conducătorii auto să se încadreze din timp pe cealaltă bandă, nu înainte de a se asigura şi semnaliza.
Totodată, le reamintim transportatorilor că de luni până joi, între orele 6:00 şi 22:00, pe DN1 Bucureşti – Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane. Vinerea, intervalele orare diferă în funcţie de tronson şi de sensul de circulaţie (pentru detalii: http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=27). * ** Secţiile regionale de poliţie transporturi nu ne-au semnalat porturi sau aeroporturi închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi nici probleme deosebite în traficul feroviar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *