Accident auto Ciocăneşti, viteza excesivă, cauza tragediei de pe DN31. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a spulberat o femeie care se afla pe trotuar

Accident auto Ciocăneşti, Călăraşi, 10-02-2014

Un echipaj SMURD şi două de la Ambulanţa Călăraşi au fost alertate să intervină, luni seară, la ora 17.26, pentru a acorda îngrijiri medicale mai multor persoane, după ce o maşină scăpată de sub control a intrat pe trotuar. Conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, plt.maj. Ovidiu Tătăranu, o femeie a murit la scurt timp după accident, iar alte 4 au fost rănite.

“Echipajul SMURD a fost solicitat să acorde îngrijiri medicale unei femei, în vârstă de 50 de ani, lovită de maşină. Din păcate, victima se afla în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare efectuate timp de aproximativ 45 de minute nu au dat rezultate”, a precizat plt.maj.Tătăranu. Accidentul s-a petrecut pe raza localităţii Ciocăneşti, pe DN31.

Un Opel Astra în care se aflau doi bărbaţi a ieşit de pe şosea şi a pătruns pe trotuar unde a accidentat două femei şi un copil în vârstă de 4 ani. În urma impactului, una dintre femei a murit la scurt timp, iar cealaltă, o tânără de 35 de ani, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Călăraşi cu traumatism cranio-cerebral, toracic şi cervical. Copilul a scăpat doar cu câteva contuzii, însă a suferit un atac de panică. Un bărbat, pasager în maşină, a fost şi el rănit, însă viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Şoferul maşinii are doar câteva plăgi. El însă va fi acum anchetat de autorităţi. Poliţia a deschis dosar penal şi urmează să stabilească împrejurările care au dus la această tragedie.

 

http://www.politiarutiera.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=11760:-viteza-excesiv-cauza-tragediei-de-pe-dn31-oferul-a-pierdut-controlul-volanului-i-a-spulberat-o-femeie-care-se-afla-pe-trotuar&catid=34:stiri-politia-rutiera

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *