Infotrafic ora 13:00, DN1 A, Autostrada A1, Autostrada A2, Sinaia, atentionare nowcasting

DN1A – Circulatie intrerupta

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând din această seară (23 mai 2013), de la ora 18:00 şi până mâine dimineaţă (24 mai 2013), la ora 06:00, circulaţia rutieră va fi întreruptă pe DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte, la kilometrul 105+098 de metri, în zona Coada Malului (judeţul Prahova), din cauza unor lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată.
Rută ocolitoare: DN1A, km 98+520 (Lipăneşti) – DJ 217 Zamfira – Găvănel – DJ 102 Găvănel – Poiana Vărbilău – DJ 100G Poiana Vărbilău – Gura Vitioarei (DN1A Km 109+370). Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalizarea rutieră temporară instituită în zonă.

Autostrada A1, Autostrada A2 – se desfasoara lucrari de reparatii

Astăzi, până în jurul orei 19:00, pe autostrzile A1 Bucureşti – Piteşti şi A2 Bucureşti – Constanţa se desfăşoară lucrări de reparaţii şi întreţinere pe diferite tronsoane. Având în vedere că în zonele de lucru circulaţia este restricţionată pe o bandă, sfătuim conducătorii auto să se încadreze din timp pe cealaltă bandă, nu înainte de a se asigura şi semnaliza.

Sinaia – trafic deviat, se executa lucrări de amenajare urbanistică

Reamintim că în centrul staţiunii Sinaia se execută lucrări de amenajare urbanistică, iar traficul rutier se desfăşoară deviat pe DN1-varianta care trece prin dreptul gării. În municipiul Sebeş (judeţul Alba), pe DN1/DN7, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, în coloană, din cauza numărului mare de autovehicule aflate în tranzit.

Atentionare nowcasting

Având în vedere informarea referitoare la instabilitate atmosferică accentuată şi atenţionările nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență și viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere şi să folosească luminile de întâlnire şi pe timpul zilei. * ** Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme în traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise din cauza vremii sau din alte motive.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *