Infotrafic Galaţi: Circulaţie rutieră închisă pe drumul naţional DN25A

Infotrafic Galaţi – Trafic auto închis pe DN 25A, Hanu Conachi – Năneşti

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusă, circulaţia rutieră a fost închisă pe drumul naţional DN25A, km 0+000 – km 7+340, Hanu Conachi – Năneşti.

Vom acţiona cu utilajele din zonă aflate în administrarea Secţiei de Drumuri Naţionale Galaţi imediat ce condiţiile meteorologice vor permite, în vederea redeschiderii circulaţiei/ridicării restricţiilor pe sectoarele de drum cu circulaţie îngreunată.

Rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile şi restricţiile Poliţiei Rutiere.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

De asemenea, rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

Sursa: CNADNR

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *