Infotrafic ora 14:00

Infotrafic ora 14:00

Ora: 14.15

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14:15), din cauza ninsorii abundente și a viscolului, sunt închise toate tronsoanele de drumuri naţionale din judeţele Brăila şi Vrancea, dar şi alte tronsoane din alte judeţe, astfel:

Din același motiv, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricționată pe DN22 Isaccea – Tulcea – Babadag – intersecţia cu DN22D, DN1D Albeşti-Paleologu – Urziceni, DN1B Albeşti-Paleologu – limită cu judeţul Buzău, DN5B Giurgiu – Ghimpaţi şi pe DN2(E85), în judeţele Ilfov şi Ialomiţa.

În judeţul Buzău, a fost reluată circulaţia pe DN1B Buzău – limită cu judeţul Prahova şi pe DN10 Buzău – limită cu judeţul Covasna, însă doar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Restricţiile de tonaj impuse pe DN4 Bucureşti – Olteniţa, DN12A Miercurea Ciuc – Lunca de Sus şi pe DN13A Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc au fost ridicate.

Pentru prevenirea evenientelor nedorite pe drumurile publice, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.
În unele zone, în afara anvelopelor de iarnă, sunt necesare şi lanţuri antiderapante.

De asemenea, este obligatoriu ca toţi conducătorii auto să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri care acţionează permanent pe arterele pe care se circulă îngreunat din cauza condiţiilor meteorologice.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *