Infotrafic Suceava: Traficul greu este interzis pe un tronson al DN2

Infotrafic Suceava, 05.05.2014

Infotrafic Suceava informează că, începând de astăzi și până la 15 iunie anul curent, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă pe tronsonul DN 2 cuprins între kilometrii 421 + 224 metri și 415 + 000 metri, care se află în administrarea Consiliului Local Fălticeni din județul Suceava și este cunoscut cu denumirea de „strada Sucevei” a municipiului Fălticeni.
Prin urmare, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone vor fi deviate de pe DN 2 din localitatea Spătărești (de la intersecția dintre DN 2 și DN 2E), pe DN 2E spre Păltinoasa (până la intersecția dintre DN 2E și DN 17), iar în continuare pe DN 17 către Ilișești – Șcheia – Suceava. Traseul ocolitor este valabil și retur.

Motivul aplicării acestei restricții este determinat de realizarea unor lucrări dintr-un proiect de investiție derulat de administrația publică locală.
Pentru că execuția lucrărilor afectează partea carosabilă a sensului de circulație Suceava – Roman, fluxul de autovehicule aferent acestei direcții de mers, care nu fac obiectul restricției, va fi deviat pe banda a doua a sensului opus de circulație, cu respectarea semnificației semnalizării rutiere temporare instituită la fața locului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă și să respecte semnalizarea rutieră de pe rutele ocolitoare și din zona cu lucrări.
Infotrafic Suceava

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *